Notice: Undefined variable: ub in /var/www/stepprintpower.dk/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Deprecated: strripos() [function.strripos]: Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/stepprintpower.dk/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
Sourcing - Step Print Power

Sourcing

Tilbudsaviser, magasiner eller tryksager i stort oplag?
Rotationstryk, heatset, coldset eller dybtryk?
Bæredygtighed, papirkvalitet og miljøbelastning?
Trykpriser og generelle konjunkturer på markedet?

Bare rolig! Alt det her holder sourcing-afdelingen hos Step Print Power styr på for dig – og de serverer de rette informationer for dig, så du kan træffe de valg, der bedst matcher din produktion og profil. Det gælder i forhold til kvalitet, miljø, oplag og meget andet.

Vores sorcing-medarbejdere handler dagligt på det europæiske trykmarked, og de kender stort set alle trykmaskiner i Europa. Netop derfor er de så dygtige til at finde den løsning, der er bedst og mest rentabel for dig.

Tæt og tillidsfuldt samarbejde
Hos Step Print Power går vi op i at have et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder, og hos os rimer tillid på kvalitet, når vi løbende kvalitetssikrer under håndteringen af din tryksag. Det gælder i prepress-fasen. Når der uploades til ftp-serveren. Når tryksagen rippes, går i tryk, bliver pakket og transporteres sikkert til Danmark. Vi er med hele vejen – på dine vegne!

Miljøvenlig produktion
Ønsker du at miljømærke dine tryksager? Så er Step Print Power rigtige sted, hvor du får dokumentation på, at du har truffet miljøvenlige valg. Vi tilbyder desuden miljøcertificeret papir mærket med svanemærket, FSC og PEFC, og vi prioriterer miljø og klimabalance højt, når vi vælger samarbejdspartnere på det europæiske marked.

Beregn vægten på dine tryksager
Med vores gratis beregner kan du estimere vægten på dine tryksager Det gør det let for dig at få et mere præcist tilbud fra den distributør, der står for distributionen af din forsendelse, gå til vægtberegner.

Vil du vide mere om sourcing?

Johnny Agerboe

Head of Sourcing