VM i Herning 2022

VM i ridesport på dansk grund:

Stor sportslig succes – og effektiv visuel eksponering


Det var et af de største events på dansk jord, da VM i ridesport blev afviklet i Herning sommeren 2022. På banerne stod den på en flot dansk medaljehøst. Rundt om banerne var Boxen, MCH Arena og 4 hektarer forvandlet til ét enormt eventområde med en effektiv visuel eksponering. Til den visuelle eksponering havde arrangørerne valgt Step Print Power som hovedleverandør. Det blev til et tæt samarbejde, der startede allerede i efteråret 2021.

Tallene taler for sig selv: 10 km bannere produceret og monteret. 3.000 m2 plader sat op. Folier i meget store mængder og et hav af øvrige elementer placeret rundt om i det store eventområde i Herning. Hertil store mængder flyers, messestande, visitkort, bannere, flag og andre medier og materialer….

“Det var på alle måder et gigantisk setup omkring VM i ridesport. Også når det gælder den offline visuelle eksponering, der var så vigtig for arrangørerne både før og under VM. Derfor startede vi allerede samarbejdet, planlægningen, projektstyringen og produktionen af de første elementer tilbage i efteråret 2021”
, fortæller Kim Lindgaard Johansen, Step Print Power, om starten på det, der i månederne frem mod selve VM-stævnet sommeren 2022 blev til et meget tæt samarbejde.

Satte nye standarder
“Hos Step Print Power er vi stolte over at have været en del af holdet bag et meget succesfuldt VM i ridesport, og vi glæder os over de positive tilbagemeldinger, som arrangørerne har fået i forhold til eksponeringen. På stævnets ti dage har mere end 200.000 gæster oplevet de fysiske rammer på selve området. De rammer har vi været med til at sætte vores professionelle fingeraftryk på”, konstaterer Kim Lindgaard Johansen, Step Print Power:

“Der er stor ros til hele SPP-holdet lige fra den dygtige projektledelse over produktionen til de hold, der monterede bannere, genanvendelige plader, skilte, folier, måtter, flag, beachflag, roll-ups og andre materialer i fysisk form. Det var en kæmpe logistisk opgave, og hele holdet fortjener en guldmedalje for at løse den, som de gjorde.”

FAKTA
Eventområdet
Under VM i ridesport var det hele 4 hektarer med bl.a. Jyske Bank Boxen og MCH Arena (Messecenter Herning), der blev forvandlet til arenaer, parkeringspladser, børneområder, lounges, udstillingsområder m.m.
Hele området skulle udsmykkes med forskellige elementer udviklet, produceret, leveret og monteret af Step Print Power:

“Området blev stort set pakket ind i materialer, som Step Print Power producerede for arrangørerne. Vi leverede og monterede blandt andet mere en 10 kilometer bannere, 3000 m2 plader, folier og meget andet. Det hele stod skarpt og bidrog positivt til den samlede oplevelse for både publikum, deltagere, gæster og arrangører”, siger Kim Lindgaard Johansen, Step Print Power.

Materialer til større og mindre events
Et VM som det, der blev afviklet i Herning, består ikke kun af selve hovedeventen. Både forud og under VM blev der afholdt en række større og mindre events, hvor arrangørerne skulle bruge mange forskellige materialer.