Trapholt

Budskaber som tager form fra forslag til løsning
Løbende producerer vi fysisk marketingsmateriale til kunstmuseet Trapholt, hvad end det gælder nye udstillinger, egen markedsføring eller lignende.

I forbindelse med Verner Panton udstillingen, skulle der produceres, samles og leveres nogle udstansede bolde – vi anbefalede, Trapholt at lave et ”kreativt værksted” i stedet, hvor museets besøgende selv kunne være kreative og prøve kræfter med at samle de udstansede bolde. En anderledes og kreativ idé, der skabte en uventet interaktion for de besøgende.

Kundens oplevelse
Sissel Jensen, grafiker for Trapholt, udtaler:
”Da jeg kontaktede Step Print Power for at få lavet børneopgaven til Verner Panton-udstillingen på museet, blev jeg mødt med begejstring over for vores tit lidt utraditionelle ideer. I gik straks i gang med at sætte jer ind i, hvordan opgaven bedst muligt kunne føres ud i livet. Desuden synes jeg, at vi havde en god dialog omkring, hvordan filerne skulle sættes op, så vi fik et godt resultat i sidste ende”

Fast Step Print Power team
Step Print Power har et fast team på Kunstmuseet Trapholt, som er bestående af sælger, projektledere, logistik- og produktionsmedarbejder og beregner.