Jensens Bøfhus

Samarbejds- og sparringspartner på marketingsmateriale i fysisk form
Løbende producerer vi kampagnemateriale til Jensens Bøfhus’ mange kampagner, hvad enten det gælder introduktion til nye produkter, nyt menukort, fødselsdagskampagner etc. – vi er altid klar til at udvikle og hjælpe med nye og spændende løsninger.

Budskaber i restauranterne
Kampagnematerialet er alt i trykte POS-materialer, som er med til at give Jensens Bøfhus restauranterne mere synlighed og at det ønskede budskab bliver kommunikeret tydeligt i alle restauranter. Kampagnepakkerne indeholder alt fra; facadeskilte, bannere, bordrytter, dækkeservietter, A-skilte, folie, indstik etc.

Komplet set-up
Marketingafdelinger performer bedst, når de laver marketing! Ikke når de bliver til serviceorganer bebyrdet med opgaver, der ikke er værdiskabende i forhold til markedsføring af virksomhed, budskaber og produkter samt spiller TID også en vigtig rolle. Men med et tæt samarbejde med reklamebureauet STEP, har vi i samarbejde kunne skabe en synergi mellem Jensens Bøfhus’ online og offline markedsføring, samt frigjort tid fra Jensens Bøfhus’ marketingsafdeling.
Gennem et ensartet koncept, skaber vi synergi på tværs af Jensens Bøfhus restauranterne ved puljetryk. Step Print Power tilbyder alt marketingsmateriale i fysisk form, som restauranterne efterspørg, derved kan vi optimere modtagelsen af én samlede pakke med alt marketingsmaterialet samt optimering af logistikken.

Fast Step Print Power team
Step Print Power har et fast team på Jensens Bøfhus, som er bestående af sælger, projektledere, logistik- og produktionsmedarbejder, grafikere og beregner. På denne måde har vi systematiseret arbejdsprocesserne og opstår der en såkaldt hastesag, som kræver hurtig håndtering, ved teamet nøjagtigt hvad de skal gøre for at løse opgaven.