Eventyrsport

Central samarbejds- og sparringspartner på POS-materialer

Eventyrsport er en ambitiøs og hastigt voksende outdoor-kæde, der har fysiske butikker 14 steder i landet. Her inviterer Eventyrsport kunderne indenfor med payoff’et ”Vi klæder dig på til eventyr”. Et payoff, der samtidig forpligtiger, når det gælder indretningen af butikkerne. Step Print Power er central samarbejds- og sparringspartner på udvikling, produktion og implementering af ”eventyrlige” POS-materialer til Eventyrsport.

Behov for både ensretning og fleksibilitet

Når det gælder de fysiske butikker, så har Eventyrsport i disse år en ambition om at gøre butikkerne mere ens i indretning og udtryk. Det handler bl.a. om at give butikkerne adgang til POS-materialer, der er ens i udtrykket og holder den overordnede brand-linie, men som alligevel er fleksible, så de kan tilpasses rammerne i den enkelte butik.

Resultatet er POS-materialer til både gulve, vægge, lofter, hylder, butiksvinduer og facader, der kan fungere i alle Eventyrsport-butikker, og som er nemt at håndtere for butikspersonalet. En del af opgaven har hele tiden været at tænke bæredygtighed og ny teknologi ind i de forslag, som SPP præsenterer for Eventyrsport.

Marketingchefen: ”Step Print Power havde sat sig ind i tingene….”

Netop kendskab til butikkerne, og erkendelse af deres behov for fleksible POS-materialer, var en vigtig nøgle i Step Print Powers oprindelige POS-oplæg, som kædens marketingchef købte ind på:

”Oplægget fra SPP, kombineret med at de havde været ude i butikkerne, overbeviste mig. De havde set udfordringerne på forhånd, havde sat sig ind i tingene, lyttet til mig og lavet oplægget ud fra, hvad vi havde behov for. Tidligt i processen anede jeg ikke, hvordan samarbejdet skulle være, men oplægget viste, at de tog det seriøst, og at de kunne forskellige ting, uden at jeg behøvede at være med på alle møder”, siger den daværende marketingchef, Eventyrsport.

”Step Print Power kom med et seriøst team….”

En anden nøgle i et godt samarbejde om synlige budskaber i Eventyrsport-butikkerne er det hold, som Step Print Power har sat til at løse opgaven. Det er et hold med de rette kompetencer og erfaringer i forhold til de konkrete opgaver, der rækker fra strategisk sparring over kreativ udvikling af løsninger til effektiv projektledelse, produktion, distribution og implementering ude i de 14 butikker. Det er samtidig været vigtigt for Eventyrsport, at Step Print Power kan give sparring til både interne marketingfunktioner og andre eksterne samarbejdspartnere.

I en travl marketing-afdeling, der skal servicere alle kædens butikker, har det desuden stor praktisk betydning, at medlemmerne på SPP-holdet er tilgængelige, når der skal planlægges og eksekveres på kampagner, der omfatter POS-materialer til Eventyrsport-butikkerne.