DecoDemp

Hos Step Print Power har vi haft fornøjelsen af at levere et katalog fyldt med eksklusive akustik løsninger. Kataloget er fremstillet på genbrugspapir, med prægning på forsiden, som giver kataloget et afbalanceret og eksklusivt udtryk. Kataloget fungerer som inspiration til DecoDemp’s kunder, som ønsker en skræddersyet løsning der, hvor støj og dårlig akustik er et problem.

En investering, der giver genlyd. Katalog trykt med omtanke for miljøet DecoDemp havde et klart ønske, om at få produceret deres nye katalog på 100% genbrugspapir, da de selv har taget ansvaret for deres produkter og de 17 verdensmål. DecoDemp har i samarbejde med flere virksomheder skabt DecoDemp Reedoo. Reckfon – en del af ROCKWOOL koncernen – sørger for korrekt genanvendelse af overskudsmaterialer fra akustikplader og afskær fra produktionen.

I godt samarbejde med
Mikael Bach Guldbrand
Direktør og Ejer

”Vi er super tilfredse med den sparing og rådgivning der har været omkring at ramme rigtigt i forhold til kvaliteten og tyngden i det færdige katalog. Lige fra valg af papir og kvaliteten af det færdig trykte katalog. Vi er slet ikke i tvivl om at de går meget op i den kvalitet de lavere ligesom vi selv gør og det. Det er inspirerende og imponerende at arbejde med passionerede medarbejdere som går
op i kvaliteten af deres arbejde og bare levere!
Stor tak til jeres Team ☺”