En lang historie

Løsninger, udvikling, teknologi og service

Svendborg Tryk blev etableret 27. november 1865. I 2019 skiftede vi navn til Step Print Power.
Der er 154 år og en lang udvikling imellem de to årstal. En udvikling af alt fra løsninger til teknologi, trykteknikker, servicekoncepter og miljøprofil. Fra lokalt bog- og avistrykkeri til samarbejdspartner for kunder i hele Danmark. Fra tryk udelukkende på egne maskiner til en kombination, hvor vi også agerer brokere i forhold til samarbejdspartnere i hele Europa, der har specialiseret sig i særlige trykformer eller meget store oplag.

Hos Step Print Power er vi stolte af vores lange historie og af at stå på skuldrene af hundredvis af dygtige kolleger før os. Der er dog især én tradition, vi gerne fører videre: Evnen til at kigge fremad. Udvikle virksomheden. Se nye behov hos kunderne og matche det med de rigtige løsninger – og med en service, der får dem til at vende tilbage til os. Det er kunsten, når vi igen og igen skal finde vores berettigelse i markedet.

Udvikling handler i vores branche også om både uddannelse og teknik. Om et mandskab, der hele tiden er uddannet og opdateret til at levere de optimale løsninger til vores kunder – og som har trykmaskiner og teknologi til rådighed, der gør det muligt.

De grønne årtier

miljøtidslinje

miljøundersiden kan du læse meget mere om Step Print Powers grønne miljøprofil.
For det målrettede arbejde med grønne løsninger og miljøhensyn har i snart tre årtier været en fast del af vores lange historie. Siden midten af 1990’erne har vi haft en grøn profil, der i disse år bliver mere og mere tydelig. Med miljømærket papir, grøn strøm, kemifrie offsetplader, nedbragt spild, miljøledelse efter ISO14001 og alle de andre tiltag, der gør os til en grøn og bæredygtig virksomhed.