Notice: Undefined variable: ub in /var/www/stepprintpower.dk/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Deprecated: strripos() [function.strripos]: Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/stepprintpower.dk/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
Nyt IT-system - Step Print Power

Nyt IT-System

Step Print Power udskifter d. 31. august vores nuværende IT-system og overgår til MultiPress, som den første danske virksomhed. MultiPress systemet er skræddersyet til den grafiske branche, og giver os langt bedre mulighed for at servicere vores kunder hurtigt og effektivt.

Men det betyder også at vores kunder i en kortere periode desværre vil opleve at svartiderne er lidt længere end normalt – for selvom vi er godt forberedte skal de nye rutiner indarbejdes i vores hverdag.

Der vil være en overgangsperiode i september hvor allerede oprettede ordrer færdigbehandles i det gamle system, mens nye ordrer vil blive oprettet i vores nye system. Tilbud, ordrebekræftelser og fakturaer får et nyt design, men indholdet er det samme.

I forbindelse med overgangen til vores nye system, renser vi ud i stamdata og I vil derfor opleve at vi spørger ind til om vi har de korrekte stamdata, når vi alligevel taler sammen.

Vi indfører samtidig nye retningslinjer for opbevaring af filer og data. Fremover vil disse blive opbevaret i 24 måneder fra leveringsdatoen.

Vi ser frem til at kunne yde en endnu bedre og hurtigere service overfor vores kunder.

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende ovenstående, er I mere end velkommen til at tage fat i jeres kontaktperson hos os.

De bedste hilsner
Step Print Power