MED TRYK PÅ TILLID

Step Europrint er navnet på Step Print Powers brokerafdeling, som hjælper dig med alt inden for tryksager. Vores brokere har deres daglige gang på det europæiske trykmarked og kender hver en maskine i Europa.

Vi er eksperter i tilbudsaviser, kataloger, magasiner m.m. og har specialister i rotationstryk, som kan rådgive dig i alt fra heatset, dybtryk og coldset – til bæredygtighed, papirkvaliteter, graden af miljøbelastning, trykpriser og generelle konjunkturer i markedet. Vores job er at finde den bedste og mest rentable løsning til dig.

Det handler om samarbejde

Vi går op i at have et tæt, tillidsfuldt samarbejde med dig. Vi kvalitetssikrer løbende, og vi er med, når dine tryksager bliver til i prepress-fasen. Når de uploades til ftp-serveren. Når de rippes. Går i trykken. Når de bliver pakket og transporteret sikkert til Danmark.

Vi tilbyder miljøvenlig produktion
I vores valg af samarbejdspartnere har vi prioriteret hensynet til miljøet og klimabalancen højt. Vores samarbejdspartnere har investeret i den nyeste teknologi, som i alle processer bidrager positivt til reducering af miljøbelastningen og i højere grad sikrer bæredygtighed. Hvis du vælger at miljømærke din tryksag, får du dokumentation og et synligt bevis på, at disse hensyn er varetaget.
Vi tilbyder miljøcertificeret papir mærket med EU-Blomsten, FSC eller PEFC. Disse miljømærker er stærke redskaber til at sikre en bæredygtig fremtid.

Beregn vægten på din tryksag
Med vores gratis beregner kan du estimere vægten på din tryksag. Det gør det lettere at få et mere præcist tilbud fra distributøren af din forsendelse. Gå til vores vægtberegner her.

Vil du vide mere om broking af tryksager?