BRANDBOX

Har I, i jeres marketingafdeling, opgaver, hvor I gerne vil spare ressourcer? Opgaver, der skaber mindre værdi for jer? Så er Step Print Powers Brandbox det helt rette tilbud til jer! For her er der netop tid og ressourcer at spare. Her er der netop mulighed for trygt at give visse opgaver videre, så I selv kan fokusere på de øvrige opgaver, der giver større værdi for jer som marketingafdeling og som virksomhed.

Kombineret webshop og markedsføringsportal – døgnet rundt

I vores Brandbox-løsning har vi kombineret webshop, annonceportal og markedsføringsportal i én overskuelig platform, hvor du nemt kan afgive dine ordrer døgnet rundt.
Det giver en stor fleksibilitet, som vores kunder sætter stor pris på: Det giver dem mulighed for hurtigt og nemt at tilpasse aktiviteter til efterspørgslen fra sælgere, kunder, butikker og hvem der ellers skal modtage (kampagne)materialer.

Du kan bestille alt ét sted

Med Brandbox kan du bestille alt dit marketingsmateriale ét sted - fra annoncer og skilte til visitkort, floorstickers, plakater, a-skilte osv. Det kan være til daglig brug eller til særskilte kampagner. Du kan samtidig lave skabeloner, hvor du selv definerer budskaber, priser, åbningstider, adresser osv. Disse data kombinerer vi så med din virksomheds grafiske identitet, når vi versionerer, producerer og distribuerer dit materiale i henhold til din ordre. Ret nemt og temmeligt brugervenligt!

Fungerer også som lagerhotel

Du kan også bruge Brandbox som et lagerhotel. Herfra kan vi så sende dine kontorartikler, messematerialer, POS-materialer og lignende, når der er brug for det.

Kort sagt:
Brandbox er en løsning, som du og vi skræddersyr til din marketingafdelings opgaver og behov.
Det gør din, dine kollegers og samarbejdspartneres hverdag nemmere - og det er en investering, der kan ses på bundlinjen.

Vil du vide mere om Brandbox?
Så lad os åbne box’en sammen og se, hvad der er af muligheder i den. For dig, din virksomhed, din markedsføring og din synlighed.

Kasper Valeur Zinck-Jørgensen

Udviklingschef