BRANDBOX

Brandbox er Step Print Powers tilbud til dig og din marketingafdeling, hvis I ønsker at spare ressourcer på de opgaver, der skaber mindre værdi for jer. Vores løsning er en kombineret webshop og markedsføringsportal, hvor du nemt kan afgive dine ordrer døgnet rundt.

Med Brandbox kan du bestille alt dit marketingsmateriale ét sted - fra annoncer og skilte til visitkort, floorstickers, plakater, a-skilte osv. Det kan være til daglig brug eller til særskilte kampagner. Du kan samtidig lave skabeloner, hvor du selv definerer budskaber, priser, åbningstider, adresser osv. Disse data kombinerer vi så med din virksomheds grafiske identitet, når vi versionerer, producerer og distribuerer dit materiale i henhold til din ordre. Ret nemt og temmelig brugervenligt!

Du kan også bruge Brandbox som et lagerhotel, hvorfra vi kan sende dine kontorartikler, messematerialer, POS-materialer og lignende, når der er brug for det.

Kort sagt:
Brandbox er en løsning, som du og vi skræddersyr til din marketingafdelings opgaver og behov.
Det gør din, dine kollegers og samarbejdspartneres hverdag nemmere - og det er en investering, der kan ses på bundlinjen.

Vil du vide mere om Brandbox?

Kasper Zinck-Jørgensen

Udviklingschef