Brandbox

Hos Step Print Power lagerstyrer, pakker og distribuerer vi on demand. Det er her, vi agerer lagerhotel for dig, der har brug for at opbevare for eksempel messeudstyr eller instore-materiale.

Brandbox er en webshopbaseret markedsføringsportal. Et online automatiseringsværktøj med print-on-demand muligheder, der sparer dig for mange timers manuelt arbejde. Det er også et lagerhotel, hvorfra vi kan sende dine kontorartikler, messemateriale, POS materialer eller lignende. Brandbox er skræddersyede løsninger, der gør din, dine kollegers og samarbejdspartneres hverdag nemmere – en investering, som kan ses på bundlinjen.

Med Brandbox kan du bestille alt dit markedsføringsmateriale – fra annoncer, skilte, visitkort, floorstickers, roll-ups, plakater, A-skilte, hyldesvirpere, Facebook-bannere til daglig brug og til særskilte kampagner. Du kan lave skabeloner, hvor du selv bestemmer budskabet (priser, åbningstider, adresser osv.). Vi bruger din virksomheds identitet; budskabet skal blot versioneres. Derefter producerer og distribuerer vi med det samme. Du kan bestille dit materiale, når det passer dig, for Brandbox har altid åbent. Se mere til Brandbox her.

Nemt og brugervenligt

Du laver ordren …

… Vi pakker …

… Vi sender den

 

Vil du vide mere om mulighederne inden for Brandbox?