Notice: Undefined variable: ub in /var/www/stepprintpower.dk/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Deprecated: strripos() [function.strripos]: Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/stepprintpower.dk/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
360° Grader - Step Print Power

360° Grader

En undersøgelse fra Grakom, der er en brancheorganisation inden for reklame og trykkeri, viser, at hele 68% af de adspurgte virksomheder forventer en stigning i brugen af netop storformat og skilte. Den stigning mærker vi også hos Step Print Power fra kunder, der ønsker kompetent sparring på, hvordan de kombinerer digital og online med fysisk og offline. For eksempel når de ønsker at stå stærkest muligt på deres POS-indsatser i meget bred forstand. Fra facadeskiltning til trykt materiale til promotional give-aways, merchandise, messer, tøj og events.

Full service printhouse – og 360 grader.
Step Print Power er et full service printhouse, der ikke bare ønsker at give vores kunder adgang til de bedste muligheder udvalg af stærke løsninger. Vi ønsker i høj grad at hjælpe kunderne med at tænke løsningerne sammen – og helt derud, hvor de har effekt: Ude hos kunderne. I butikkerne. På messer. I virksomheden. I by- og gadebilledet. I processen bestræber vi os på at komme med 360° grader rundt om aktiviteterne sammen med den enkelte kunde, når der skal skabes en vellykket og effektivt visuel identitet. På den måde får vi også skabt en vigtig rød tråd imellem kundens forskellige aktiviteter – fra traditionelle printelementer over skiltning til digitale løsninger.

Det fleksible samarbejde
Hos Step Print Power har vi i princippet ikke kun én fælles måde at arbejde sammen med vores kunder på. Vi har nærmere én for hver kunde. For vi er fleksible og tilpasser samarbejdets form til lige præcis den enkelte kunde, opgaver og ønsker fra kundens side. Vi kan således både være hovedmotoren, der trækker det store læs, som planlægger, udfører, samler trådene og bevarer overblikket undervejs. Eller vi kan være et boost til det samlede team, der byder ind med de forskellige kompetencer og ressourcer, der er brug for. Det kan være alt fra strategisk sparring til idéudvikling, produktion, sourcing, distribution og implementering.